oldcom_md_etnocampaign2015

CAMPANIA COLECȚIA ETNO 2015

Vara aceasta, OLDCOM îți propune să-ți redefinești zona de confort din sezonul estival cu noua colecție de slip-oni și teniși în stil etno, cu colorit divers, forme și texturi inspirate din portul popular moldovenesc.
Pornind de la conceptul că nu trebuie să faci compromisuri între stil și confort atunci când vine vorba de încălțăminte, OLDCOM a lansat o nouă colecție special pentru tine și picioarele tale.
Pe cât de confortabile și durabile, pe atât de stilate și în ton cu tendințele modei. Noua colecție uimește prin universalitatea sa, fiind genul de încălțăminte care pot fi purtate cu orice ocazie și în combinație cu oricare stil.
În special, în sezonul de vară s-a pus accentul pe stilul național cu variații de design și o gamă bogată de motive inspirate din portul moldovenesc, unde persistă ideea de îmbinare a trecutului cu contemporanietatea.
Este o colecție în special destinată tinerilor, confectionată din stofe exclusiv naturale ce permit pielii să respire. Având o talpă flexibilă și ușoară, asigură confort și stabilitate la fiecare pas, fiind perfect încadrați în dress-code-ul zilnic.

Nu vei găsi încălțăminte mai potrivită pentru vara aceasta decât cea de la OLDCOM.

Colecția ETNO este disponibilă în magazinele OLDCOM din Chișinău, la prețul de 139 MDL.

În continuare dorim să vă prezentăm un video cu momente exclusive din culise și echipa ce a realizat campania ETNO 2015.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>