Responsabilitatea socială

Responsabilitatea socială este principiul de bază al companiei OLDCOM.
Caracterul social responsabil al companiei OLDCOM se manifestă prin investițiile făcute în calitatea produselor la cel mai înalt nivel, prețuri accesibile pentru fiecare precum și nivelul înalt de deservire a clienților. Avem grijă ca beneficiarii produselor noastre să simtă grija şi comoditatea prin fiecare pereche de încălţăminte purtată.
Echipa implicată în confecționarea Încălțămintei OLDCOM este instruită la cel mai înalt nivel, care meșteșugăreasc Încălțămintea ideală pentru a satisface cerințele consumatorilor.
Produsele OLDCOM sunt efectuate din materiale de cea mai înaltă calitate ce permit pielii să respire, astfel corespunzând tuturor standardelor europene. Practice, confortabile și durabile, Încălțămintea OLDCOM asigură confort la fiecare pas.

iso9001
Deasemenea, OLDCOM își manifestă responsabilitatea socială prin acordarea de ajutor celor aflați în nevoi. Îndeosebi, compania noastră se axează să ajute copii din familii socialmente-vulnerabile care duc lipsă de Încălțăminte și au nevoie de sprijinul și ajutorul nostru.


OLDCOM pune accentul și pe gestiunea corespunzătoare și ratională a deșeurilor, contribuind la diminuarea efectelor negative asupra mediului înconjurator.
Strategia companiei OLDCOM este una simplă dar de mare efect: de a crea încălțăminte absolut practică și de cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *