5 motive de ce să alegi OLDCOM atunci când mergi în călătorie

Bloggerițele Cristina Burlacu și Daniela Caraiman, fondatoarele proiectului ESCAPADE, și-au propus ca în această vară să exploreze cele mai frumoase destinații turistice din lume. Una din aceste destinații a fost Italia, și anume Milano. Paradisul shopping-ului, a operei și a vieții de noapte, deasemenea și capitala care dictează tendințele în modă pentru întreaga Europă. Pentru această călătorie bloggerițele au ales espadrilele OLDCOM.

În rândurile ce urmează află motivele de ce fetele au optat pentru OLDCOM.

1. Cu Oldcom nu te plîngi că “Vai picioarele mă dor!! Să ne oprim aici, vreau în hotel să mă odihnesc”, ba din contra, comodidatea espadrilelor e primul punct al lor forte. Noi o zi întreagă am mers prin Milano, pe jos, ca să putem face cât mai multe fotografii și chiar ne-a fost ușor datorită încălțămintei comode. Noi, am ales espadrilele Oldcom pentru confortul optim din timpul mersului dar și pentru rezistența în timp a acestora.
2. Diversitatea culorilor. Am ales Oldcom pentru că aveam multe ținute pentru care a fost nevoie și de multe perechi de papuci colorați. Și ca să vă demonstrăm acest lucru iată ce culori am purtat în Milano și Torino: espadrille ivory, fucsia, orange, albastre și desigur câte o perehe din noua colecție ”Etno”.
3. Espadrilele nu cântăresc mult și ocupă foarte puțin loc în valiză! Unul din principiile noastre este să avem bagaje cât mai mici și mai ușoare.
4. Espadrilele sunt lavabile. Și pentru că le-am ”exploatat” din greu, toate espadrilele au ajuns în mașina de spălat, însă după arată ca noi.
5. E o mare plăcere pentru noi să promovăm produsele autohtone și ne mândrim cu acestea!!!

 

P.S. Partea interioară cât și exterioară a espadrilelor este  confecționată din țesătură de bumbac sau in natural ce permite pielii să respire. Toate materialele utilizate pentru producerea încălțămintei OLDCOM sunt ecologice și corespund standartelor europene.

 

Încă odată ne-am convins că Încălțămintea OLDCOM este una dintre cele mai practice pentru călătorii și pentru alte ocazii speciale. Oferindu-ți confortul necesar și stabilitate la fiecare pas pentru a parcurge km întregi, OLDCOM te ajută să uiti de oboseala și să te delectezi din plin de vacantă. Deci dacă planifici o călătorie în această vară și dorești să ai o vacantă de neuitat, nu mai sta la dubii, alege Încălțămintea OLDCOM.

Mai mult detalii despre proiect poți afla pe site-ul: www.escapade.md
Sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Escapade.md?fref=ts

Călătorește cu OLDCOM!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *