AM ADUS UN ZÂMBET PE FAȚA COPIILOR!

Kangoo Jumps Moldova în parteneriat cu #OLDCOM, vine să susţie copiii de la Centrul de plasament ”Copilărie, Adolescență și Familie” .

La 1 noiembrie 2014 beneficiarii Centrului pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie au participat la un show fără precedent din cadrul proiectului: “Te poţi implica şi tu”, evenimentul a fost organizat la iniţiativa Clubului Kangoo Jumps din Moldova.
Acum câteva săptămâni, Kangoo Club Moldova a lansat primul proiect dedicat copiilor din orfelinate. Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și au urcat pentru prima dată pe ghetele Kangoo. Aceștia s-au arătat încântați de posibilitatea de a învăța să facă sport într-un mod atât de distractiv – dansul.

Kangoo Jumps constituie cea mai nouă tehnică de aerobică din lume. Antrenamentele au fost un prilej bun  de implicare atît pentru fete cît şi pentru băieţi. Participanţii susţin că: Exerciţiile cu sărituri sunt cele mai eficiente, utile şi distractive  exerciţii practicate vreodata.

Pentru a fi cu adevarat vedete, beneficiarii CCAF au avut parte de costume superbe şi de machiaj de poveste. La show au participat dansatori, atmosfera fiind încinsă de Adrian Ursu şi ansamblul de dans Just Friends.

“Pe parcursul proiectului am reușit să ne împrietenim cu acești copii, care au nevoie de atenție și afecțiune. La antrenamentele săptămânale ne-am distrat și am observt că picii erau din ce într-o formă fizică tot mai bună”, a spus inițiatoarea proiectului, Natalia Colesnic.

Un astfel de eveniment a fost pentru prima dată organizat în Republica Moldova. La sfâșitul show-ului, copii au primit cîte o pereche de încălțăminte de la #OLDCOM,  și multe alte cadouri.

Ne bucurăm că am putut fi de ajutor acestor copii aducîndu-le zîmbet pe fețe!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *