Despre OLDCOM

Istoria companiei

Istoria Societății pe Acțiuni OLDCOM începe în Republica Moldova în anul 1994, odată cu înființarea companiei OLDCOM SA, lider local în industria ușoară, specializat în producerea încălțămintei și accesoriilor. Sortimentul de modele și capacitatea de producere erau foarte mici, iar procesul de lucru era asigurat doar de 2 utilaje și 12 angajați. În 2005 a fost construită o fabrică cu suprafața totală de 10 300 m2, proiectată conform standardelor și necesităților procesului de producție. Acest lucru i-a permis companiei să-și diversifice producția. Ca rezultat, OLDCOM a devenit lider pe piața Republicii Moldova în sfera producției de încălțăminte, în prezent producând 160 modele pentru femei, bărbați și copii. Modelele variate de încălțăminte sunt foarte apreciate atât în țară, cât și în afară. Astfel, acest factor a determinat extinderea pe piețele din Ucraina, România, urmate și de alte țări.

Datorită asortimentului larg, confortului și prețului accesibil, produsele OLDCOM au reușit să se facă apreciate și îndrăgite, motiv pentru care numărul clienților fideli este într-o creștere continuă.

În România, OLDCOM s-a deschis în primăvara anului 2016. Începând activitatea sa cu magazinul online, www.oldcom.ro, a înregistrat succes pe piața din România și a creat colaborări B2B. În Republica Moldova funcționează o rețea compusă din 8 magazine, iar în 2017 OLDCOM va inaugura magazine tip showroom în România și Ucraina.

Prin ce se distinge OLDCOM?

 1. Dispune de propria fabrică, lucru care asigură producerea simultană a trei categorii diferite de încălțăminte:
 • Încălțăminte din PVC: cizme de ploaie;
 • Încălțăminte cu fețe textile și talpă injectată: espadrile, teniși, sliponi, papuci de casă, cizme de iarnă;
 • Încălțăminte din EVA: cizme de iarnă, papuci de casă.
 1. Experiența de 20 ani îi ajută să ne adaptăm ușor la orice schimbare.
 2. Oferă clienților noștri calitate maximă la cele mai avantajoase prețuri.
 3. Se dezvoltă prin extinderea și prin îmbunătățirea permanentă a relațiilor noastre cu clienții, orientându-ne spre satisfacția lor.

         În relația B2B, scopul principal al companiei este de a oferi produse de calitate, de a stabili relații frumoase, pe termen lung  și de a oferi un sistem flexibil de reduceri.

      Misiunea noastră este una simplă, dar care ne-a cucerit pe deplin. Vrem să-ţi oferim motive să faci cât mai multă mişcare. De aceea, producem încălţăminte confortabilă, lejeră, absolut practică, dar şi plăcută ca aspect.

        Valorile noastre par măreţe, dar sunt cu adevărat sincere: responsabilitate şi grijă faţă de tot ce facem; drag şi ataşament faţă de toţi cei care ne sunt clienţi; deschidere şi interes faţă de noi pieţe şi provocări.

         Beneficiile noastre sunt promiţătoare, nu vrem să ne crezi pe cuvânt, vrem să te convingi singur: calitate bună, preţ accesibil, aspect plăcut, lejeritate maximă.

          Ne bucurăm să ne vedem munca apreciată şi să creştem pentru a oferi şi mai mult confort. După ce am devenit un brand atât de iubit în Republica Moldova am decis să ne extindem, am ajuns în Ucraina, Polonia, Italia, Germania. Acum suntem prezenţi şi în România. Avem mari aşteptări – de la noi în primul rând.

-Правка-5

15 thoughts on “Despre OLDCOM

 1. Este posibila lansarea unui magazin in regim de franciza? daca nu, care-ar fi pretul/cantitatile engros. posibilitatile de plata. mercy anticipat!

 2. Buna ziua,

  Ati fi interesat de comercializarea si altor produse in magazinele dumneavoastra.
  Ma ajutati cu o persoana de contact cu cine as putea discuta acest aspect.
  Multumesc

 3. Bună ziua! Voiam doar să vă mulțumesc pt promptitudine și seriozitate la un retur efectuat. Totul a decurs extraordinar de repede. Felicitări pt tot! Espadrilele sunt minunate, lejere si ușoare! O zi frumoasă!

 4. Buna Ziua. Nu am putut sa ma abtin sa va transmit doar cuvinte de lauda. Faceti incaltaminte minunata! Adio sandale urate…. Va recomant tuturor, si astept cu nerabdare noile modele pe saitul Ro. Succes!

 5. Este posibila lansarea unui magazin in regim de franciza? daca nu, care-ar fi pretul cantitatile angro? posibilitatile de plata. multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *