Espadrile ROMANIȚĂ din in

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Încarc...
110Lei

Articol: ESI
Material față: In
Culoarea: bej
Material talpă: PVC
Mărimi: 35;  36;  36,5;  37;  38;  39;  39,5;  40

Un element esenţial pentru ţinuta casual de care nu te poţi lipsi în perioada primăvară-toamnă. Se potrivesc cu oricare outfit şi oferă senzaţia de bine şi de lejeritate. Espadrilele sunt făcute din in sută la sută, lăsând  piciorul să respire şi evitând mirosul neplăcut. Branţurile sunt detaşabile, îndepărtându-se uşor pentru a fi igienizate. Se recomandă spălarea manuală a espadrilelor sau curățarea acestora cu o perie de haine uscată. După spălare sau curățare, acestea nu îşi pierd forma, calitatea sau culoarea. Talpa,  realizată din PVC, este extrem de flexibilă şi uşoară, garantând libertate maximă de mişcare. Modelul cu imprimeu Păpădie prevestește o zi veselă, cu soare și bună dispoziție. Picioarele tale se vor simţi absolut confortabil în ele!

ua

6 thoughts on “Espadrile ROMANIȚĂ din in

  1. Buna ziua, imi place tare modelurile voastre, eu is in strainatate cum as putea face rost, pe internet nu se poate de comandat ??? Multumesc frumos
    O zi buna

    1. buna ziua, la moment nu avem internet magazin si livrare internationala. Poate aveti cunoscuti care ar putea sa le procure si sa vi le trimata. Noi planificam sa deschidem magazin online international!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *